Varnesis

- Căpitan Shinigami (Bleach) -

Echipa Anime Kage

Pseudonim: Varnesis

Pseudonim preferat de prietenii mei: PotatoGoddess

O scurtă introducere: Sunt o persoană plină de energie (patul și scaunul de gaming fiind escapedele mele zilnice), țin nespus de mult la prietenii mei pe care îi pot număra la o mână, dar hei, calitatea peste cantitate și cred că cel mai bine aș putea fi descrisă ca o persoană ambițioasa „wink-wink”.

Sunt plecată din România de vreo 4 ani. Am terminat facultatea de Psychology with Criminology în U.K. Credeți-mă, Criminology, a fost o mare minciună! Și eu care credeam că o să învăț să fiu ca nenea din Lie to Me, mare greșeală :)

Culoarea mea preferată este MOVUL, după cum prea bine puteți observa <3 și în timpul liber îmi place să: fac sport, să citesc romane clasice, să mă afund în lumea Anime & Manga, Netflix (să fiu și eu la modă), să joc MMORPG-uri și să îmi stresez iubitul, că doar de, viața lui ar fi plictisitoare fără mine „pe capul lui”.

Mai mult decât cele menționate mai sus, am fost o fană a acestei comunități încă de prin 2011 și continui să fiu! Ador munca pe care echipa Anime Kage o face pentru această comunitate. Întotdeauna voi încerca să apreciez și să le mulțumesc pentru munca pe care ei o fac pentru noi, prin implicarea mea pe site!

Mulțumim echipei pentru munca depusă :3

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

Varnesis
24 / F / Birmingham, United Kingdom
Membru din 27 octombrie 2011

Lasă un comentariu!

Dacă nu lași comentarii relevante, îți vor fi șterse și vei pierde puncte.
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
68
60
42

Encoding
147
55
40

Editare
9
3
2

Verificare
200
78
77

Hall of fame
Page generated in 0,14002 seconds.