Kimi ni Todoke 2 Ep. 12

Iată că am ajuns și la finalul seriei noastre. Îmi va fi dor de aceste personaje până va ajunge sezonul 3 (Deși cred că nu se va întâmpla niciodată). Îmi va fi dor de Sawako, care prin tandrețea ei ne-a cucerit pe toți și care ascundea atât de multe lucruri minunate în spatele unei fațade reci și înfricoșătoare. Îmi va fi dor de Kazehaya, băiatul cald, vesel care are puterea de a schimba oamenii doar cu un simplu cuvânt, îmi va fi dor de Ayane, tipa care vede prin oameni și poate să le înțeleagă sentimentele, îmi va fi dor de Chizu, băiețoasa și neînfricata seriei, îmi va fi dor de Ryu, tipul mai moleșit dar care își ascultă cu atenție prietenii. Dar mai ales de Pin, am și zis că poate voi alege o replică care mi-a plăcut cel mai mult de la el... deși cred că sunt nenumărate secvențe superbe în care apare el. Îl indrăgesc pe Pin datorită faptului că el nu a renunțat la a mai fi adolescent nici când a ajuns profesor. Și de Joe îmi va fi dor, chiar dacă încă mai merită o bătaie bună.

„Salutări, furnicuțele mele harnice! Observ că munciți ca niște sclavi!”

Bogdanovix: Mă bucur că am avut ocazia să duc această frumoasă poveste de dragoste la bun sfârșit. Deși nu e o serie pe care aș urmări-o în mod normal, am văzut o poveste minunată între doi îndrăgostiți care reușesc cu greu să-și exprime sentimentele unul față de celălalt, așa cum probabil mulți dintre noi încearcă din greu să facă. Important e să ai încredere în sentimentele tale, și să profiți de ocazie.

Bing021: Mulțumesc mult celor care au fost alături de noi și au urmărit seria. Vreau să le mulțumesc lui Annefan și lui Bogdanovix pentru onoarea de a encoda o asemenea serie drăguță. Vizionare plăcută.


Seria aceasta a devenit una dintre seriile mele de suflet, mai ales pentru că este prima serie pe care am tradus-o. De asemenea, vă mulțumesc mult pentru comentariile pe care le-ați lăsat la fiecare episod. Vă salut și să ne vedem sănătoși la seriile viitoare! ^-^

Kimi ni Todoke 2 Ep. 12 rosub
Cel de care îmi pasă
Traducere: Encoding: Verificare:
Vizionări: 494
Postat de
Miercuri, 01 aprilie 2020
Pas necesar pentru a proteja sursele.
Loghează-te sau completează captcha.
Alege cuvintele care se găsesc și în limba noastră.

Kimi ni Todoke 2 Ep. 12 rosub

Kimi ni Todoke 2 Ep. 12 în română

Kimi ni Todoke 2 Ep. 12 tradus

Kimi ni Todoke 2 Ep. 12 subtitrat

Lasă un comentariu! sau...

Dacă nu lași comentarii relevante, îți vor fi șterse și vei pierde puncte.
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
68
60
42

Encoding
147
55
40

Editare
9
3
2

Verificare
200
78
77

Hall of fame
Page generated in 0,06567 seconds.